Πολιτισμός

Game of Thrones: Είναι ώρα να τελειώσει η σειρά

Game of Thrones: Είναι ώρα να τελειώσει η σειρά
«Είναι ώρα για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών της, ο Πίτερ Ντίνκλατζ.

 Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας Τάιριον Λάνιστερ, κατά κόσμον Πίτερ Ντίνκλατζ, βρεέθηκε βρίσκεται στο στούντιο του Sundance Film Festival και εξήγησε στο Variety ότι  «Είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσει (το Game of Thrones). Καμιά φορά, τα show κρατάνε λίγο περισσότερο (απ’ ό,τι πρέπει)».

Τον Πίτερ «Τάιριον» Ντίνκλατζ τον ακολουθήσαμε στην πορεία του από ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Λάνιστερ, στο «Χέρι του Βασιλιά» – του απεχθούς Τζέφρεϊ Μπαράθιον, στη συνέχεια στον πατροκτόνο φυγά και, τώρα, στο «Χέρι της Βασίλισσας» (Ντενέρις Ταργκάριεν).

Στη συνέντευξη, ο Πίτερ υπογράμμισε ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις «αντίο» σ’ έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα: «Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. 

Είναι πάντα, το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και, μετά, πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δυο μήνες με κάποιους ανθρώπους.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments