Αθλητισμός

Ανατροπή στη βαθμολογία της Euroleague

Ανατροπή στη βαθμολογία της Euroleague
Ακόμη περισσότερο φούντωσε η μάχη της 4άδας, αλλά και της πρόκρισης στην Ευρωλίγκα, μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής.

Ολοκληρώθηκε αισίως και η 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η οποία έφερε κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά την πρώτη 4άδα. Η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπάμπεργκ με 95-74, αποτέλεσε την 8η ήττα για τους πράσινους, που πλέον βρίσκονται στην 5η θέση σε μια τριπλή ισοβαθμία. Κι αυτό καθώς τον ίδιο απολογισμό (13-8), μία θέση πιο πάνω και μία πιο κάτω, βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα!

Εξάλλου, στην πρώτη θέση, σε μια κατηγορία… μόνη της φιγουράρει η ΤΣΣΚΑ, η οποία μετά τη χθεσινή (1/2) της νίκη επί της βασίλισσας, πήγε στο 17-4 και δύσκολα θα χάσει την κορυφή ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, στην 2η θέση μαζί με τη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά την επιβλητική του νίκη επί των Τούρκων χθες (1/2) στο ΣΕΦ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 14-7, όμως το ελληνικό συγκρότημα έχει το πλεονέκτημα στην ισοαβθμία καθώς μετράει δύο νίκες κόντρα σε αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας κερδίσει και στον πρώτο γύρο.

Νωρίτερα σήμερα, μετά από ένας ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, νίκησε με 68-66 τη Μάλαγα. Ετσι η ομάδα του Ελληνα τεχνικού εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη 8άδα, έχοντας πλέον ρεκόρ 12-9.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments