Πρόεδρος ομάδας στο κρεβάτι με παίκτη του! (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 10:23

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του προέδρου ομάδας της Παραγουάης στο κρεβάτι μαζί με ποδοσφαιριστή της ομάδας του!

Όπως ήταν φυσικό, έχει δημιουργηθεί πρωτοφανές σούσουρο καθώς ο πρόεδρος της Ρούμπιο Νιου ντε Λούκε, Αντόνιο Γκονζάλες, είναι σε… τρυφερή πόζα στο κρεβάτι με τον παίκτη Μπερνάρντο Γκάμπριελ Καμπαγέρο. 

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσω ενός προφίλ στο facebook. Μιλώντας στην εφημερίδα της Παραγουάης «Hoy», ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή και αυτός που διέρρευσε τις φωτογραφίες είναι ο νέος μάνατζερ του Καμπαγέρο, ο οποίος θέλει να του κάνει κακό. 

«Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάρντο είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός για εμένα. Εντός παρένθεσης, είμαστε ζευγάρι. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του» είπε ο Γκονζάλες. 

Ο πρόεδρος, μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι ενώ ο ίδιος έκανε όλα τα χατίρια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους, αυτός τώρα δείχνει αχαριστία και θέλει να τον εκδικηθεί. 

«Είχε όλα τα προνόμια. Τα καλύτερα αυτοκίνητα: Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Καθένας κάνει κουμάντο στη ζωή του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι του έδειξα στοργή και δεν το εκτίμησε» ήταν τα λόγια του. Era mi pareja sentimental ”.

TAGS: