Συνεντεύξεις

Η Μαίρη Συνατσάκη στο www.pagenews.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη στο www.pagenews.gr
H Μαίρη Συνατσάκη, το sexiness ''γατάκι'' που ξάφνιασε στο μιούζικαλ Cats.

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια & επιχειρηματίας. Τον Απρίλιο του 2015, έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, στην παράσταση Αχ! Το 2017 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ ”Hair”και τώρα την απολαμβάνουμε στο ”Cats”. Η Μαίρη για ακόμη μια φορά δε φοβάται να καταπιαστεί με ό,τι της αρέσει κι αυτό δείχνει τη διάθεσή της να τολμά και να στοιχηματίζει με τον εαυτό της.

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη συνεργάζεται με το brand Envie shoes. Η συλλογή Mairiboo είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θηλυκή και κάθε ζευγάρι έχει την δική του προσωπικότητα. Η Μαίρη αγαπά τη μόδα και φορά statement κομμάτια, τα οποία υποστηρίζει απόλυτα με το δικό της μοναδικό στυλ. Εξίσου, αγαπά και τις άλλες της δραστηριότητες όπως είναι η άθληση, το pole dancing που αποτελεί ακόμα καυτή μόδα του fitness σ’ όλο τον κόσμο. Έτσι άλλωστε εξηγείται και ο ρόλος της επί σκηνής.

Μαίρη ποιος ήταν ο ρόλος σου στο cats και πώς σου έγινε η πρόταση;

Είμαι η Ηλέκτρα. Ένα μικρό γατάκι που υποδέχεται και φροντίζει τους πάντες. Και εκεί που είμαι ένα ευγενικό γατάκι μου βγαίνει κάπως το sexiness. Η πρόταση ήρθε από το Δημήτρη Μαλισόβα και προέκυψε μετά τη συνεργασία μας στο Hair. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά μεταξύ μας και είδαμε πως μπορούσαμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας συνεργασία και στο Cats. Το επίπεδο είναι δύσκολο, γιατί ο Βέμπερ γράφει για ψιλές φωνές, οπότε το να συνδυαστούν χορός και τραγούδι χρειάστηκε αρκετή δουλειά.

Είναι εμφανές ότι δουλέψατε πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα πίστευες πως το κοινό θα το αγκαλιάσει τόσο στην πρεμιέρα;

Ακόμα μαθαίνουμε στην Ελλάδα το μιούζικαλ. Στην τελευταία τριετία αναπτύχθηκαν αυτές οι παραγωγές και αργήσαμε γιατί έχουμε το υλικό, αλλά ακόμα δεν είναι εύκολο για κάποιον να πει ότι θα πάω να δω ένα μιούζικαλ… Είμαστε σ’ ένα υπέροχο θέατρο, φτιαγμένο ειδικά για μιούζικαλ. Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος να μας δει.

Ποια είναι τα προσεχή σου σχέδια;

Προς το παρόν είμαι προσηλωμένη σ’ αυτό το project, ωστόσο έχω παράλληλες επιχειρηματικές δράσεις. Έχω ένα online store και θα βγει μια νέα limited κολεξιόν με υποδήματα. Παράλληλα έχω το κανάλι μου στο Youtube που μέχρι και την πρεμιέρα έβγαζα βίντεο. Έχω κάποιο κουράγιο ακόμη (γέλια).

Άρα το κομμάτι τηλεόραση το αφήνεις πίσω;

Νομίζω ότι έχουμε πάρει ένα διάλειμμα. Και η τηλεόραση από εμένα και εγώ από την τηλεόραση.

Δε σου λείπει η τηλεόραση;

Όχι δε μου λείπει και μου το αντικαθιστά αυτό το Youtube γιατί δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, οπότε νιώθω πιο ελεύθερη.

Πώς σου φαίνεται που η Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο;

Είναι ένας άνθρωπος με ταμπεραμέντο που ταιριάζει σε σκηνή. Δυστυχώς δεν έχω δει την παράσταση, αλλά νομίζω ότι το έλεγε η καρδιά της πολλά χρόνια. Χαίρομαι που το έκανε, παρά το ρίσκο της έκθεσης. Μπορεί κάποιος να σε ξεχωρίσει εύκολα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να σε κρίνουν πιο αυστηρά.

Είσαι άνθρωπος των ρίσκων;

Νομίζω ότι τείνω προς εκεί που λέει η καρδιά μου. Φοβάμαι το τίμημα τόσο ώστε να μη σταματάω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Λέω, αφού θα το κάνω, ας το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πώς αισθάνεσαι όταν κάποιος πει άσχημα πράγματα για το άτομό σου;

Οι ψευδαισθήσεις δεν θα ικανοποιούσαν κανέναν. Δε μου αρέσει όταν οι άνθρωποι βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα. Μπορεί κάποιος να σχολιάζει ότι είμαι στο Cats χωρίς να ξέρει καν περί τίνος πρόκειται. Ας μην προτρέχουμε…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments