Αθλητισμός

Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος για το γήπεδο – Εκεί θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος για το γήπεδο – Εκεί θα παίξει ο Παναθηναϊκός
Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα του γηπεδικού ζητήματος.

Το ζήτημα των ημερών είναι στον Παναθηναϊκό η κόντρα ΠΑΕ και ερασιτέχνη και ως εκ τούτου το γηπεδικό ζήτημα, αφού οι “πράσινοι” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον… αέρα. Αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το Απόστολος Νικολαΐδης και να αναγκαστεί να… μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Οι πολεμικές ανακοινώσεις μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ούτε το εξώδικο που απέστειλε σήμερα ο ερασιτέχνης και με το οποίο ζητάει απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει για αποπληρωμή του χρέους που υπάρχει, ύψους 590.000 ευρώ.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στο όλο ζήτημα. Να το… πάρει πάνω του, πληρώνοντας το χρέος που υπάρχει και δίνοντας τα χρήματα για την επόμενη σεζόν, ώστε ο Παναθηναϊκός να παίξει στη Λεωφόρο.

Άλλωστε, είναι κάτι που επιθυμεί και ο Γιώργος Δώνης, να έχει δηλαδή ο Παναθηναϊκός τη φυσική του έδρα, καθώς ενδεχόμενη αποχώρηση από τη Λεωφόρο και μετακόμιση για το ΟΑΚΑ θα είναι αρνητική εξέλιξη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments