Πολιτισμός

ΠΥΞ-ΛΑΞ: 30 χρόνια με συναυλία και νέα τραγούδια!

ΠΥΞ-ΛΑΞ: 30 χρόνια με συναυλία και νέα τραγούδια!
Με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του πιο διάσημου ελληνικού συγκροτήματος, οι ΠΥΞ-ΛΑΞ διοργανώνουν στις 11 Ιουλίου 2018 συναυλία στο ΟΑΚΑ, ενώ ήδη Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας και παλιά και νέα μέλη ετοιμάζουν νέα τραγούδια! Το www.pagenews.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου όπου μίλησαν για όλα…

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

«Έχουμε μια καταπληκτική ιδέα, να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των ΠΥΞ-ΛΑΞ. Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει για ελληνικό συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Έχετε πάρει άλλωστε μια ιδέα από το 2011», ξεκίνησε εκ μέρους της παραγωγού εταιρίας DiDi Music ο Νίκος Λώρης. 

«Το 2018 θα συμπληρωθούν 30 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας κι αισθανθήκαμε την ανάγκη πρώτα απ’ όλα για μας, να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή. Ο κόσμος έχει επιλέξει αυτή τη μπάντα για να κάνει τις γιορτές του. Με τον δικό του τρόπο, ο οποίος και εμάς πάντα μας εξέπληττε», ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι «εάν μας βγουν καλά τραγούδια, μπορεί να φτιάξουμε και κανέναν δίσκο». 

Ενθουσιασμένος με την ιδέα δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας… «Τον Φίλιππα τον ξέρω από 8 χρονών κι έχω περάσει όλα τα ψυχολογικά μου μαζί του!», ανέφερε. «Πέρα από την ιδέα της γιορτής, μ’ ενδιαφέρει πιο πολύ το δημιουργικό. Θα κάνουμε νέα τραγούδια, σας το λέω σίγουρα και είναι μεγάλη χαρά που θα ξαναδουλέψει η μπάντα», κατέληξε.

Όπως ανέφεραν το συγκρότημα θα απαρτίζεται από παλιά και νέα μέλη. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε πάλι τον εαυτό μας και θα φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο του συγκροτήματος», ανέφερε ο Φ. Πλιάτσικας. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη, παρόλο που η συναυλία ουσιαστικά έχει προγραμματιστεί σε 1,5 χρόνο από τώρα, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 11-25 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments