Αθλητισμός

Πληρώνει η Αρμάνι για τον… προβληματικό Τζεντίλε!

Πληρώνει η Αρμάνι για τον… προβληματικό Τζεντίλε!
Αλεσάντρο Τζεντίλε: το καζίνο, τα αποδυτήρια που «χωρίστηκαν» στα δύο, οι κακές σχέσεις με τον Ρέπεσα και η πρόθεση της Αρμάνι να... πληρώσει για να τον ξεφορτωθεί!

​Η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο που ενημέρωνε τον κόσμο πως σκοπεύει να δώσει δανεικό τον Αλεσάντρο Τζεντίλε μέχρι το φινάλε της σεζόν προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς και μετέτρεψε το όνομα του Ιταλού παίκτη σε ένα από τα πιο… hot της ευρωπαϊκής μπασκετικής σκηνής. Ωστόσο, για όσους γνωρίζουν καλά τα δεδομένα της υπόθεσης, αυτή η εξέλιξη ήταν μάλλον φυσιολογική…

Οι σχέσεις Αρμάνι – Τζεντίλε είναι αυτή τη στιγμή στο χειρότερο επίπεδο που υπήρξαν ποτέ και το sdna.gr επικαλούμενο πληροφορίες από την Ιταλία παρουσιάζει το παρασκήνιο το «διαζυγίου», καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον ταλαντούχο παίκτη. 

Το χρονικό του «διαζυγίου»

Η στιγμή που… ράγισε το γυαλί και έγινε περισσότερο γνωστή από όλες τις υπόλοιπες διαδραματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δήλωσε στην κάμερα της ιταλικής τηλεόρασης πως πιθανότατα αυτός ο τελικός ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Και ξαφνικά… χαμός! Τα ιταλικά media για δύο μέρες αντί να ασχολούνται με τον τίτλο και το θετικό κλείσιμο της σεζόν από την Αρμάνι περιστρεφόντουσαν γύρω από τις δηλώσεις του 24χρονου παίκτη για το μέλλον του. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως τα… σύννεφα στη σχέση του με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας είχαν αρχίσει νωρίτερα. Όπως και να ‘χει, όμως, αυτό το περιστατικό ήταν το πιο κραυγαλέο, εκείνο που προκάλεσε τις «ρωγμές». Η Αρμάνι είχε πάρει ένα πρωτάθλημα και αντί να στηθεί πάρτι, άπαντες είχαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους τις δηλώσεις του Τζεντίλε.

Το τι συνέβη μέσα στο καλοκαίρι είναι λίγο – πολύ γνωστό. Ο Ιταλός γκαρντ – φόργουορντ δήλωσε στα αμερικανικά Μέσα πως θέλει να πάει στο ΝΒΑ υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του Μάικ Ντ’ Αντόνι στους Χιούστον Ρόκετς μπορεί να του… ανοίξει τον δρόμο. Άλλωστε, οι «ρουκέτες» διατηρούν τα δικαιώματά στον «μαγικό κόσμο». Όμως, οι Ρόκετς (ή κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ) δεν πλήρωσαν το buy out του και ο 24χρονος… ξέμεινε στο Μιλάνο. Τα πλάνα της Αρμάνι άλλαξαν, αφού ο Γιάσμιν Ρέπεσα αρχικά έστηνε ένα ρόστερ δίχως αυτόν. Όταν, όμως, σου «ξεμένει» ένας παίκτης που κοστίζει 1,2εκ. τον χρόνο και βάζει 20π. κατά μέσο όρο στην Euroleague, θέλοντας και μη αλλάζεις τον σχεδιασμό σου.

Η διοίκηση της Αρμάνι ήταν αρκετά νευριασμένη μαζί του για τις δηλώσεις του, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Οι Ιταλοί αναφέρουν συγκεκριμένα πως πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο «εγώ», στοιχείο που φαίνεται και εντός παρκέ. Ο Τζεντίλε ήθελε όλες τις επιθέσεις για εκείνον, όλες τις μπάλες στα χέρια του και αυτό άρχισε να κουράζει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, ενώ η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Το αντίθετο θα λέγαμε. Επιπλέον, είναι ένας παίκτης που παρά το τεράστιο ταλέντο του, κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή (βόλτες αργά το βράδυ κ.ά.).«Από τον πατέρα του πήρε μόνο την ισχυρή προσωπικότητα, όχι τα ηγετικά χαρακτηριστικά», τόνισε μεταξύ άλλων στο SDNA άνθρωπος που ζει από κοντά την καθημερινότητα της Αρμάνι, προσπαθώντας να «σκιαγραφήσει» το προφίλ του παίκτη. 

Ο Τζεντίλε, λοιπόν, έμεινε στο Μιλάνο, αλλά η Αρμάνι του πήρε την αρχηγεία, κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε με τίποτα. Ήταν η σειρά του να νευρίασει με την ομάδα και να προσθέσει ακόμα ένα κεφάλαιο στην επεισοδιακή σχέση τους.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments