Αθλητισμός

Τα αδικαιολόγητα “εγκλήματα” του Μπέντο που χαντάκωσαν τον Ολυμπιακό!

Τα αδικαιολόγητα “εγκλήματα” του Μπέντο που χαντάκωσαν τον Ολυμπιακό!
Ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει εγκλωβισμένος στα κολλήματά του που ζημιώνουν την ομάδα. Τι έκανε πάλι στο ΓΣΠ που έφερε σε μεγάλο βαθμό την ήττα;

​Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός στην Κύπρο. Οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο δεν πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν να πάρουν το «διπλό» από τον ΑΠΟΕΛ και μαζί την πρώτη θέση, αλλά πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και δεν απέφυγαν την ήττα με 2-0.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι άμοιρος ευθυνών (και) για το σημερινό αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πολλά να του καταλογίσουν το τελευταίο διάστημα και εκείνος συνεχίζει να τους δικαιώνει επιμένοντας σε ορισμένες άστοχες επιλογές, όπως ακριβώς έκανε και απόψε στο «ΓΣΠ».

Πρώτα από όλα, μοιάζει ακατανόητη η εμμονή του να παρατάσσει συνεχώς τον Ολυμπιακό με την άμυνα πολύ ψηλά, παρά το γεγονός ότι οι στόπερ του δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους. Ντα Κόστα και Μποτία έχουν εκτεθεί ουκ ολίγες φορές από τη συγκεκριμένη πρακτική. Απόψε ο Ισπανός ήταν τιμωρημένος και ο Μαροκινός είχε στο πλευρό του τον Βιάνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ επετεύχθη με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Σωτηρίου να ξεφεύγει εύκολα από τον Ντα Κόστα.

Αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε πολλές φορές στο παιχνίδι, με τον Κύπριο επιθετικό να προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα σε τέτοιου είδους φάσεις εκμεταλλευόμενος την τοποθέτηση των στόπερ σχεδόν στη μεσαία γραμμή και την έλλειψη ταχύτητας που τους χαρακτηρίζει.

Το δεύτερο «έγκλημα» του Μπέντο ήταν η διαχείριση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ. Η πρώτη του αλλαγή στο 66’ ήταν ο πιτσιρικάς Ανδρούτσος που μπήκε για να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έψαχνε δυο γκολ μέσα σε 25 λεπτά.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν στον πάγκο. Όταν τελικά ο Πορτογάλος θυμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον -αγαπημένο της εξέδρας- Αργεντινό ήταν πια αργά. Διότι δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Τσόρι στο 76’ και να περιμένει από έναν ποδοσφαιριστή με μηδενικό αγωνιστικό ρυθμό (είχε σχεδόν δυο μήνες να τον χρησιμοποιήσει) να προλάβει να «ζεσταθεί» και φέρει τα πάνω-κάτω μέσα στα εναπομείναντα 15 λεπτά!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments