Αθλητισμός

Γι’ αυτό τον επέλεξε ο Σφαιρόπουλος – Τι είχε κάνει και είχε …τρελάνει τους Παναθηναϊκούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Γι’ αυτό τον επέλεξε ο Σφαιρόπουλος – Τι είχε κάνει και είχε …τρελάνει τους Παναθηναϊκούς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ουότερς είναι το πρώτο φαβορί για …αντι-Χάκετ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας κόουτς θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός. Ποια τα στοιχεία του και τι είχε γίνει με το Τριφύλλι.

​Πολύ κοντά στην ανακοίνωση της μεταγραφής του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός και το όνομα του Ντομινίκ Ουότερς, είναι αυτή τη στιγμή πιο ψηλά στη λίστα του Σφαιρόπουλου.

Ο 30χρονος γκαρντ, τον οποίο μάθαμε με τον Κολοσσό Ρόδου και πέρυσι… θαυμάσαμε με την φανέλα του Άρη, βρίσκεται τώρα στην Καντού, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης!

Ο Ουότερς φέτος με την Καντού μετράει 14,6 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής και αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα πλέι μέκερ με ευχέρεια στο σκορ και στη δημιουργία. Με τους “κιτρινόμαυρους” πέρσι ήταν εξαιρετικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (12.3 πόντους (54.1% δίποντα, 40% τρίποντα, 86.8% βολές, 4 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ ανά αγώνα), όσο και στο EuroCup (10.9 πόντους (44.1% δίποντα, 48.8% τρίποντα, 83.3% βολές, 4.5 ασίστ, 1.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει τον Ουότερς, καθώς πρόκειται για έναν πλέι μέκερ που είναι καλός στη δημιουργία, έχει αξιόπιστο σουτ, ενώ παράλληλα πιέζει αρκετά στην άμυνα, στοιχείο που θέλει απαραίτητα ο Ολυμπιακός. Επίσης, στο Λιμάνι έχουν μάθει τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, τόσο από τους ανθρώπους του Άρη όσο και από τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τον γνωρίζει καλά, αφού φοίτησαν μαζί στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης όπου ήταν συμπαίκτες για μία διετία (2005-07).

Επίσης, ο έμπειρος γκαρντ πέρυσι έκανε… ματσάρες κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν φέτος πολλές φορές αντιμέτωπες. Ποιος έχει ξεχάσει το ΤΡΕΛΟ καλάθι που είχε βάλει κόντρα στους Πράσινους; Δείτε το παρακάτω!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments