Ελλάδα

Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία
Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας οδηγείται το απόγευμα της Παρασκευής 39χρονος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Αναζητήθηκε έπειτα από μαρτυρικές καταθέσεις που τον υποδείκνυαν ως πρόσωπο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, εντοπίστηκε στην Ευρυτανία και τελικά προσήχθη για να εξεταστεί, σε συνδυασμό και με τα έως τώρα ευρήματα της Αστυνομίας από τον τόπο του εγκλήματος, την κατοικία της 45χρονης, στην περιοχή Γαλανέικα.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, με πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το στήθος, από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο 39χρονος παραδέχεται σε ανάρτησή του στο facebook ότι βρέθηκε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της 45χρονης, προκειμένου να τον φιλοξενήσει. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του, αλλά όταν επέστρεψε κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του. Το υπόλοιπο κείμενό του στο Διαδίκτυο είναι γεμάτο ασυναρτησίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments