Ζώδια

RuPaul’s Drag Race: Το αγαπημένο σόου των σχεδιαστών

RuPaul’s Drag Race: Το αγαπημένο σόου των σχεδιαστών
Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας του να γίνει κάποιος διαγωνιζόμενος αναγνωρίσιμος στο κόσμο της μόδας την έχει το RuPaul's Drag Race.

Υπάρχουν όλα τα είδη των ριάλιτι σόου που φιλοδοξούν να αναδείξουν το επόμενο supermodel ή τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και σε όλα αυτά έχουν πάρει μέρος χιλιάδες διαγωνιζόμενοι. Όμως μόνο μία μικρή χούφτα αυτών έχει ξεχωρίσει και μπόρεσαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην βιομηχανία της μόδας.

Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας του να γίνει κάποιος διαγωνιζόμενος αναγνωρίσιμος στο κόσμο της μόδας την έχει το RuPaul’s Drag Race.

Οι New York Times πριν λίγο καιρό χαρακτήρισαν το ριάλιτι σόου ως την αγαπημένη εμμονή των σχεδιαστών όπως του Τζέρεμι Σκοτ, του Μαρκ Τζέικομπς και του Ισάακ Μιζράχι που έχουν συμμετάσχει ως επισκέπτες κριτές.

Ακόμα και η Τζίτζι Χαντίντ βρήκε χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά της και εμφανίστηκε στο σόου την περασμένη χρονιά. Φυσικά και οι διαγωνιζόμενοι έχουν εμφανιστεί με την σειρά τους σε αρκετές επιδείξεις μόδας.

Ο Τζέικομπς φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα το σόου. Έτσι το χριστουγεννιάτικο δώρο που δέχτηκε ήταν ένα βίντεο με τις Drag Race βασίλισσες να χορεύουν και να τραγουδούν (στην ουσία να κουνάνε τα χείλη τους) στου ρυθμούς του τραγουδιού «Big Spender» από το μιούζικαλ Sweet Charity. Και όλες ήταν ντυμένες φυσικά με ρούχα της συλλογής του που ήταν εμπνευσμένα από τα 80s.

Η ιδέα ήταν του φίλου του σχεδιαστή Τσαρ ΝτιΦρανσέσκο, ο οποίος παρουσίασε το βίντεο στον Τζέικομπς ως δώρο Χριστουγέννων.

Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του βίντεο η ηθοποιός και χορογράφος Κάντις Κέιν, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι τις Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ).

Εξάλλου ο Τζέικομπς στο περασμένο Χάλογουιν έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως ντραγκ μπόντι μπίλντερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments