Ελλάδα

Σοκάρει ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον ταξιτζή: Ήθελα να ληστέψω 200 ευρώ

Σοκάρει ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον ταξιτζή: Ήθελα να ληστέψω 200 ευρώ
Οικονομικά προβλήματα πρόταξε ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Καστοριά ως τον λόγο που έφτασε στο έγκλημα. "Δεν μου έφταναν τα χρήματα, δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά αντέδρασε", λέει στην ομολογία του.

Τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αφού όπως λέει τα χρήματα από τον μισθό του δεν του φτάνουν για τις υποχρεώσεις του, τον οδήγησαν στο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον 52χρονο οδηγό ταξί, αναφέρει ως αιτιολογία της πράξης του ο 30χρονος ειδικός φρουρός στην ομολογία του.

Όπως σημειώνει ο “Ελεύθερος Τύπος”, ο δολοφόνος είπε πως ήθελε να ληστέψει το ποσό των 200 ευρώ για να καλύψει έξοδα, ενώ πυροβόλησε όταν ο οδηγός ταξί αντέδρασε και επιχείρησε να τον χτυπήσει.

“Οταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν”.

Οταν πληροφορήθηκε από συναδέλφους του πως βρέθηκε δολοφονημένος ταξιτζής κοντά στο χωράφι του πατέρα του, ο 30χρονος έκλεισε το τηλέφωνο και πήγε στην περιοχή. Με ψυχραιμία ρωτούσε τι έχει συμβεί, ωστόσο, το 45άρι πιστόλι του τον πρόδωσε, καθώς ήταν ο μόνος στην περιοχή με τέτοιο όπλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments