Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Σοβαρός τραυματισμός γιατρού που έπεσε στο κενό
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Σοβαρός τραυματισμός γιατρού που έπεσε στο κενό | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Μαρτίου 2017, 08:09 14 Μαρτίου 2017, 8:09

Σοβαρός τραυματισμός υπήρξε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Ένας ειδικευόμενος γιατρός στηριζόταν σε μια σκάλα, όταν υποχώρησε η κουπαστή, με αποτέλεσμα να πέσει στο κεντό από μεγάλο ύψος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, ο άτυχος γιατρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος.


«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ.


Παράλληλα, η ΕΙΝΑΠ προσθέτει ότι «σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου, αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και «εξοικονομώντας» αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές».


«Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση» καταλήγει η ΕΙΝΑΠ.2017