Ελλάδα

Σπίρτζης: Κυκλώματα σεκιουριτάδων και πλαστών εισιτηρίων καίνε τρόλεϊ και λεωφορεία

Σπίρτζης: Κυκλώματα σεκιουριτάδων και πλαστών εισιτηρίων καίνε τρόλεϊ και λεωφορεία
Ο υπουργός αναφέρει πως για τους βανδαλισμούς δεν ευθύνονται οι "μπαχαλάκηδες".

Μαφία ιδιωτικών εταιρειών σεκιούριτι και κυκλώματα διακίνησης πλαστών εισιτηρίων και όχι μπαχαλάκηδες “βλέπει” πίσω από τους βανδαλισμούς των ΜΜΜ ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε πως “η κατάσταση με τους βανδαλισμούς των λεωφορείων είναι δραματική. Τα τρόλεϊ έχουν γίνει όπως τα τρενάκια του τρόμου. Πώς μπορεί να προστατευτεί ο πολίτης και πόσο μας στοιχίζουν οι ζημιές;”. Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι βανδαλισμοί δεν γίνονται από τους λεγόμενους “μπαχαλάκηδες” αλλά από “ομάδες εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων”.

“Αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται ούτε σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό από τα γήπεδα. Συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων”, είπε ακόμη και συμπλήρωσε: “Άρχισαν όταν ανακοινώσαμε την απόφαση να φυλάσσονται οι σταθμοί ΜΕΤΡΟ από την ΕΛ.ΑΣ κι όχι από ιδιωτικές εταιρίες και αυξήθηκαν όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων και προχωρήσαμε στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments