Ελλάδα

Τον ρώτησε αν είναι καλά και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι

Τον ρώτησε αν είναι καλά και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σοκαριστικές περιγραφές από τον πατέρα του 24χρονου φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής. "Έκανε το λάθος να πει πως είναι καλά", λέει.

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει ο πατέρας του 24χρονου φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μέλη της Χρυσής Αυγής το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Λάζαρης ανέφερε πως ενώ ο γιος του είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και προσπαθούσε να συνέλθει, τον πλησίασε ένα άτομο και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο νεαρός νόμιζε πως κάποιος πήγε να τον βοηθήσει. Όταν όμως έκανε το λάθος και απάντησε ότι είναι καλύτερα, ο άγνωστος του είπε “αφού είσαι καλά, έλα να δεις πώς θα γίνεις τώρα” και συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

Μάλιστα, ο πατέρας του ανέφερε πως το ίδιο άτομο ήταν εκείνο που του πήρε την τσάντα, η οποία είχε μέσα το κινητό, τη φωτογραφική του μηχανή και τα κλειδιά του.

Σήμερα ο 42χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ιδιοκτήτης καφετέριας που έχουν στέκι μέλη της Χρυσής Αυγής, θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.