Αθλητισμός

Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Λουίς Ενρίκε μετά την “τριάρα” από την Γιουβέντους;

Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Λουίς Ενρίκε μετά την “τριάρα” από την Γιουβέντους;
Δεν είναι κάθε μέρα της Αγίας... Παρί.

​Απογοητευμένος ήταν ο Λουίς Ενρίκε από την ήττα (3-0) που γνώρισε χθες η Μπαρτσελόνα στο Τορίνο από την Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολη η ανατροπή και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

«Ηταν ένα πρώτο ημίχρονο πολύ κακό, που θύμισε το παιχνίδι μας στο Παρίσι. Φαινόταν λες και ήταν το τρίτο ημίχρονο από το ματς Παρί Σ.Ζ -Μπαρτσελόνα», είπε ο Ισπανός προπονητής της Μπαρτσελόνα. «Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να δοκιμάζει τα πάντα και να μην βλέπει να λειτουργεί τίποτα. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να σηκωθούμε και να προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο να συμβεί μία ανατροπή όπως με την Παρί Σ.Ζ, αλλά ήταν επίσης δύσκολο να χάσουμε άλλο ένα ματς όπως χάσαμε εκείνο στο Παρίσι. Αν γίνουμε ξανά εκείνοι που είμαστε πάντα, μπορούμε να σημειώσουμε τέσσερα γκολ σε κάθε ομάδα.

Δεν έχει σημασία εάν θεωρούμε δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα. Είναι αυτό που είναι. Είναι πολύ βαρύ και πολύ λυπηρό για μας. Είναι μία πολύ σκληρή στιγμή. Ήταν κάτι που ζήσαμε ξανά πρόσφατα. Υπήρξαμε κατώτεροι του αναμενόμενου και στο Champions League κόντρα σε έναν αντίπαλο, όπως η Γιουβέντους, δεν συγχωρούνται λάθη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments