Αθλητισμός

Τέλος εποχής για Μπρίτο και Λαζαρίδη στον Ατρόμητο

Τέλος εποχής για Μπρίτο και Λαζαρίδη στον Ατρόμητο
Δύο ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ατρόμητο δε θα συνεχίσουν στην ομάδα του Περιστερίου. Ο λόγος για τους Μπρίτο και Λαζαρίδη.

​Σύμφωνα με το atromitistas.gr, το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει τόσο για τον Εντουάρντο Μπρίτο όσο και για τον Νίκο Λαζαρίδη. Αμφότεροι, δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Ατρομήτου για τη νέα περίοδο. 

Τα συμβόλαια τους εκπνέουν και δεν θα ανανεωθούν.Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται επί εννέα συναπτά χρόνια στον Ατρόμητο και ειναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών (283 ματς, εκ των οποίων οι 213 στην Σούπερ Λίγκα), αλλά και πρώτος σκόρερ (39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και κατηγορίες) στην ιστορία του συλλόγου.

Όσον αφορά στον Λαζαρίδη, που εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2012, οι ιθύνοντες τον σύλλογο σκοπεύουν να του προτείνουν να αναλάβει ένα πόστο. Επειτα θα είναι θέμα του 37χρονου κεντρικού αμυντικού (170 συμμετοχές με τους κυανόλευκους), που επιθυμούσε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ατρόμητο, αν θέλει να παραμείνει στη δράση ή να αποδεχτεί την πρόταση του συλλόγου. Βεβαίως, θα χρειαστεί χρόνο για να σκεφτεί και να αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments