Οικονομία

Κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα

Κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα
Σήμερα, το μεσημέρι, κατατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επικύρωση της συμφωνίας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν την Παρασκευή τα κόμματα.

Ο προγραμματισμός της συζήτησης κι επεξεργασίας του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» έχει ήδη ανακοινωθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

To νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη συζητείται στην Ολομέλεια.

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαΐου, για την έναρξη της συζήτησης.

«Γίνεται μία ολοκλήρωση των άρθρων και πρέπει να είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη. Tο πότε θα κατατεθεί δεν έχει σημασία, αν θα είναι Σάββατο ή Κυριακή. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται το νομοσχέδιο στις τεχνικές λεπτομέρειες» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments