Αθλητισμός

Συναγερμός… παντού: Μένει ελεύθερος ο Λάνγκφορντ!

Συναγερμός… παντού: Μένει ελεύθερος ο Λάνγκφορντ!
Ο Κιθ Λάνγκφορντ μένει ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως και ο Παναθηναϊκός Superfoods και ο Ολυμπιακός, κοιτούν με... διαφορετικό μάτι την περίπτωσή του!

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τα πιο… hot ονόματα της Euroleague, καθώς η εκτελεστική του δεινότητα αλλά και η εξαιρετική περσινή σεζόν του, κατά την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας 21,8 πόντους ανά παιχνίδι, τον είχαν προσθέσει σε αρκετές μεταγραφικές λίστες κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Ούνικς, Εβγκένι Μπογκάτσεβ θέλησε πρόσφατα να βάλει ένα τέλος στις φήμες γύρω από το όνομα του Λάνγκφορντ τονίζοντας πως ο έμπειρος άσος θα παραμείνει στον σύλλογο της Ρωσίας, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά.

Όπως αποκάλυψε το «Eurohoops», η ομάδα του Καζάν και ο Κιθ Λάνγκφορντ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και μέσα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (7/7) θα επισημοποιηθεί και το «διαζύγιο» στη συνεργασίας τους.

Αυτό σημαίνει πως ο 33χρονος θα είναι free agent σε λίγες ώρες, κάτι που θα προκαλέσει θόρυβο αλλά και μεγάλη κινητοποίηση ανάμεσα στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Όλα τα μεγάλα… πορτοφόλια της Ευρώπης μπορούν να ασχοληθούν ενεργά με την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Λάνγκφορντ είναι ένας παίκτης με εκτελεστική δεινότητα, εμπειρία αλλά και ικανότητα να ανεβάσει επίπεδο έναν σύλλογο, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Η Ούνικς αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση του μπάτζετ της, καθώς δεν θα συμμετάσχει στην Euroleague της νέας σεζόν και δεν ήταν σε θέση να «σηκώσει» το συμβόλαιο του Λάνγκφορντ, που έφτανε τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια για φέτος.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός άσος δείχνει διατεθειμένος να συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο με λιγότερες απολαβές, αν φυσικά πειστεί από το συνολικό αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. 

Την περίπτωση του Λάνγκφορντ παρακολουθούν αρκετές ομάδες της Ευρώπης αλλά και της Κίνας (όπου το χρήμα… ρέει άφθονο), όπως φυσικά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει στη λίστα της τον Λάνγκφορντ για την θέση του του σούτινγκ γκαρντ, με την διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης να είναι διατεθειμένη να βρει σημείο επαφής με τον έμπειρο άσο και να καλύψει τα «θέλω» του σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments