Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Ραχήλ Μακρή: «Η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα είναι αντισυνταγματική»
Ραχήλ Μακρή: «Η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα είναι αντισυνταγματική» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θέσπισαν το Ισλάμ ως επικρατούσα θρησκεία για να χτίσουν τέμενος στην Αθήνα την ώρα που εξαπολύουν σφοδρή επίθεση σε ό,τι σχετίζεται με την ορθοδοξία και τον χριστιανισμό.

Aυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της Ραχήλ Μακρή και προσθέτει ότι Στις 4 Αυγουστού 2016 επικυρώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα. Τι και αν σύμφωνα με μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής είναι αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει το άρθρο 24 και 13 του Συντάγματος καθώς και το 3 με το οποίο επικαλείται ότι το Ισλάμ αποτελεί επικρατούσα θρησκεία, οι αριστεροί δεξιοί και λοιποί εθνοσωτήρες, το ψήφισαν όλοι μαζί για τους ψήφους και μόνον, καθώς δεν διαθέτουν καμία πραγματική αγάπη για τον πλησίον παρά για τους υπουργικούς και βουλευτικούς θώκους.


Άλλο σεβασμός στην ανεξιθρησκεία και διασφάλιση της ανεμπόδιστης, υπό την προστασία των νόμων λατρείας και άλλο να βάζουν τα κορόιδα φορολογούμενοι το οικόπεδο, τα λεφτά για την κατασκευή τεμένους που θα ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, την ώρα που δεν έχουν φάρμακα, περίθαλψη, σχολεία της προκοπής, χώρους να γυμνάζονται, ειδικά σχολεία, σχολεία για άτομα με ειδικές ανάγκες, για τυφλούς, σχολεία πολυπολιτισμικά και χώρους για ερευνητικό έργο, το οποίο με εντολή Υπουργού για πρώτη φορά στα 20 χρόνια σταμάτησε καθώς τα πανεπιστήμια δεν έλαβαν τα χρήματα για ερευνητικό έργο.


Άλλο σεβασμός στο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε όποιον Θεό επιθυμεί και άλλο επιβολή μειοψηφιών και πρακτικές «ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ – Τζιχάντ».

Ετικέτες: 


2017