Αθλητισμός

Επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού ο Πούκι!

Επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού ο Πούκι!
Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, χωρίς ωστόσο να ξεχνά την περίπτωση του Τεέμου Πούκι για τον οποίο...

Το σήριαλ της πιθανής μετακίνησης του Φινλανδού επιθετικού από την Μπρόντμπι απασχόλησε τα μεταγραφικά δρώμενα του Παναθηναϊκού για αρκετές ημέρες όσον αφορά τον πιθανό αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ. Ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις των Δανών «φρέναραν» την υπόθεσή του.

Βέβαια, το κενό στην θέση του κεντρικού επιθετικού ανέλαβε να καλύψει ο Αντρές Τσάβες, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ο Πούκι εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και ο 27χρονος επιθετικός αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπρόντμπι το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Φυσικά τότε τα δεδομένα και η πίεση για τους Δανούς θα είναι διαφορετικά, μιας και θα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης χωρίς κάποιο έσοδο, συνεπώς οι εξελίξεις δρομολογούνται για τους επόμενους μήνες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments