Αθλητισμός

Άρης: Η ευκαιρία του Μιλούνοβιτς

Άρης: Η ευκαιρία του Μιλούνοβιτς
Άρη: Όχι μόνο έθεσε εαυτόν και πάλι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού, αλλά ο Μιλούνοβιτς βρήκε και δίχτυα, στο μόλις δεύτερο φιλικό που αγωνίστηκε.

nnnnn nnnnnnnnnnn

Όχι μόνο έθεσε εαυτόν και πάλι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού, αλλά ο Μιλούνοβιτς βρήκε και δίχτυα, στο μόλις δεύτερο φιλικό που αγωνίστηκε

Το καλοκαιρινό σίριαλ με τον Λούκα Μιλούνοβιτς φαίνεται πως έλαβε οριστικό τέλος. Ο Σέρβος παρέμεινε στον Άρη, δέχθηκε εν τέλει τη μείωση των αποδοχών του για την επόμενη χρονιά και πλέον στα χέρια του έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Την οποία πρέπει να αξιοποιήσει, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της συμπεριφοράς του το τελευταίο διάστημα και να ενταχθεί και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Σέρβος χρησιμοποιήθηκε για δεύτερη φορά, χθες, σε φετινό φιλικό καθώς στα τρία προηγούμενα, με Παναιτωλικό είχε ενοχλήσεις, ενώ με Αριδαία και Τρίκαλα, λόγω συμπεριφοράς αποκλείστηκε από τον προπονητή του.

Σκόραρε μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, δείχνοντας πως θέλει φέτος να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση και να δείξει ότι αξίζει μία θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο Δημήτρης Σπανός έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια σε μία προσπάθειά του να του δείξει, πως πλέον πρέπει να ξεχάσει τα όσα έγιναν το καλοκαίρι και να αφοσιωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Είναι στην ευχέρεια του 25χρονου Σέρβου να τα καταφέρει.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments