Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Τα ονόματα που “παίζουν” για τον πάγκο

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Τα ονόματα που “παίζουν” για τον πάγκο
Ο Κώστας Μίσσας θα αποτελέσει παρελθόν και η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Το φαβορί Παπαθεοδώρου, ο Μαρκόπουλος, ο Πεδουλάκης και ο... διακαής πόθος της ομοσπονδίας.

Η επόμενη μέρα της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ δεν θα έχει τον Κώστα Μίσσα στον πάγκο, κάτι που ήταν αναμενόμενο ακόμα κι αν η Ελλάδα έφτανε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Η ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του 64χρονου προπονητή, που ανέλαβε το… βάρος να πει το "ναι" μόλις λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket και τηρουμένων των αναλογιών δεν τα πήγε άσχημα.

Τι λέει η επόμενη μέρα; Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι πρώτος στη λίστα των διοικούντων την ομοσπονδία, αλλά λόγω του ότι υπάρχουν από φέτος παιχνίδια μέσα στη σεζόν, είναι αμφίβολο αν θα του το επιτρέψει ο ΠΑΟΚ. Αν ο σύλλογός του πει το "ναι", τότε ο Παπαθεοδώρου θα προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί.

Όσον αφορά τις εναλλακτικές λύσεις, τόσο το όνομα του Σούλη Μαρκόπουλου, όσο και αυτό του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκονται στο μυαλό της ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα. Φυσικά, ο Βασιλακόπουλος και οι συνεργάτες του θα ήταν περισσότερο απ’ όλους τον Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο είναι ξεκάθαρη η θέση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην του το επιτρέψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments