Ελλάδα

Γλυφάδα: Πώς έγινε το ατύχημα με τον μαθητή – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου

Γλυφάδα: Πώς έγινε το ατύχημα με τον μαθητή – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 7χρονος μαθητής πήδηξε στο κενό από ύψος 4 μέτρων στο 12ο δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ότι ο 7χρονος μαθητής πιθανότατα «ξέμεινε» στην τάξη μετά το τέλος των μαθημάτων και όταν ανακάλυψε ότι είχαν κλειδώσει την αίθουσα επιχείρησε να βγει από το παράθυρο στο 12ο δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας.

Το "κατηγορώ" του πατέρα στην δασκάλα

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο protothema και καταλόγισε ευθύνες στη δασκάλα, λέγοντας πως δεν έλεγξε αν υπήρχε κάποιο παιδί μέσα στην αίθουσα.

«Μεγάλη αμέλεια της δασκάλας να μην ελέγξει τα παιδιά που ηταν μέσα στην τάξη και φυσικά μεγάλη αμέλεια να μην κλειδώσει τα παράθυρα. Την ώρα που τα παιδιά έβγαιναν από την τάξη για να σχολάσουν το παιδί μου είχε σκύψει κάτω από το θρανίο προφανώς για να μαζέψει τα πράγματα του. Η δασκάλα παρόλο που μίλησε το παιδί δεν άκουσε και έτσι κλείδωσε την πόρτα. Το παιδί μου έτρεξε και φώναξε αλλά και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν το άκουσε. Πήγε στο παράθυρο που ήταν ανοιχτό και πήδηξε κάτω. Υπολογίζω ότι το ύψος πρέπει να είναι πάνω από τρία μέτρα. Το παιδί πήδηξε και ευτυχώς που δεν χτύπησε στο κεφάλι να έχουμε χειρότερα», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου παιδιού. 

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Ατύχημα σε δημοτικό σχολείο – Παιδί έπεσε στο κενό από ύψος 4 μέτρων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας