Ελλάδα

Μεταλλωρύχοι: Νέες κινητοποιήσεις – Μαζεμένοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος

Μεταλλωρύχοι: Νέες κινητοποιήσεις – Μαζεμένοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι μεταλλωρύχοι ζητούν υπογεγραμμένες και τις τρεις άδειες για την Ολυμπιάδα.

Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πραγματοποιούν και σήμερα οι μεταλλωρύχοι οι οποίοι ζητούν να υπογραφεί και η τρίτη άδεια για την Ολυμπιάδα.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι, δεν αποχωρούν από το υπουργείο Περιβάλλοντος, εάν δεν λάβουν υπογεγραμμένες και τις τρεις άδειες για την Ολυμπιάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων υπογειτών στα μεταλλεία της Κασσάνδρας, Χρήστο Ζαφειρούδα, υπήρξε δέσμευση του κ. Βερναρδάκη για την αντιμετώπιση του θέματος συνολικότερα, δηλαδή για την εξεύρεση λύσης και για τις Σκουριές.

Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με χθες που υπήρξε ένταση με ΜΑΤ και χρήση χημικών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.