Αθλητισμός

Γερμανία: Οι παίκτες της Σεντ Πάουλι πήραν στο κυνήγι οργανωμένους οπαδούς (vid)

Γερμανία: Οι παίκτες της Σεντ Πάουλι πήραν στο κυνήγι οργανωμένους οπαδούς (vid)
Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην β΄ κατηγορία της Γερμανίας, με τους παίκτες της Σεντ Πάουλι να βοηθούν, στην σύλληψη οπαδών της Κίελ οι οποίοι είχαν εισβάλει στο γήπεδο για να κάνουν επεισόδια.

Μπορεί η Σεντ Πάουλι να ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Χόλστεϊν Κίελ για τη δεύτερη κατηγορία στη Γερμανία, ωστόσο αυτό το οποίο έκλεψε την παράσταση στον εν λόγω αγώνα, ήταν οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας που έκαναν κάτι το πρωτόγνωρο .

Τι ήταν αυτό; Πριν από την σέντρα του αγώνα οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, και κατευθύνθηκαν στο απέναντι πέταλο του γηπέδου όπου και βρίσκονταν αυτοί της Σεντ Πάουλι, πετώντας φωτοβολίδες.

Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τους παίκτες της Σεντ Πάουλι, οι οποίοι τους πήραν στο κυνήγι με συνέπεια να «τσακώσουν» ορισμένους εξ αυτών, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό το έργο των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου που είχαν μπει στο γήπεδο για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments