Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: “Ανασχηματισμός” στο επικοινωνιακό επιτελείο – Όλα τα ονόματα

Νέα Δημοκρατία: “Ανασχηματισμός” στο επικοινωνιακό επιτελείο – Όλα τα ονόματα
Μετά τη Μαρία Σπυράκη, η οποία ανέλαβε νέα καθήκοντα ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε "εσωτερικό ανασχηματισμό".

Αναπληρωτές της Μαρία Σπυράκη στην Νέα Δημοκρατία θα είναι η κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Νίκος Ρωμανός και ο Σπύρος Σταυρίδης ενώ έπειτα από απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας. Αναπληρώτρια Διευθύντρια παραμένει η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης ενώ ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ. 

Στη θέση αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, με απόφαση Μητσοτάκη κανείς πλέον από τους αντιπροέδρους Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.  Ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments