Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Χρηστίδης: Ο Άρης θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει
Χρηστίδης: Ο Άρης θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Οκτωβρίου 2017, 11:10 14 Οκτωβρίου 2017, 11:10

Για τον Νίκο Χρηστίδη, δεν αργεί ο καιρός στον οποίο θα λάβει χώρα η επιστροφή του Άρη σε… γνώριμα λημέρια, στα »σαλόνια» της Super League.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μίλησε για τον Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό »Yellow», τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ο σύλλογος δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Καρυπίδης και οι παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρηστίδη:

Για το μέλλον της ομάδας: »Ο Άρης κάποια στιγμή θα φύγει από αυτήν την… λίγδα, θα πάει στον πραγματικό του χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα είναι μια ακόμα ομάδα, ο Άρης θα πρέπει να απασχολεί μια μεγάλη τάξη επαγγελματιών, όσο περισσότερο γίνεται τόσο περισσότερο θα λέμε ότι ο Άρης θα λειτουργεί σωστά, αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση»

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε ο Άρης να επιστρέψει δριμύτερος: »Χρειάζεται ένας συνδυασμός χρημάτων και ικανότητας, τα λεφτά πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει ώστε η ομάδα να οργανωθεί και να έχει βλέψεις Ευρωπαϊκές».

Για τον Καρυπίδη και το διοικητικό σχήμα: »Ο κ.Καρυπίδης είναι ο χρηματοδότης, εκείνο που πρέπει να πετύχει είναι να πάρει τον τίτλο του μεγαλομετόχου που θα πετύχει μια πλήρη οργάνωση. Ο Άρης δεν είναι μόνο ο Καρυπίδης, μόνο οι ποδοσφαιριστές, μόνο τα Μ.Μ.Ε., είναι όλα το παζλ αυτό. Ο Άρης έχει την τύχη να έχει συμφωνήσει με τον κ.Στάθη Φριλίγγο, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να φέρει αποτέλεσμα. Αυτός ο άνθρωπος φοίτησε στον Απόλλωνα επί εποχής Αλαμάνου, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο αυτόν, πρέπει η εταιρία να τον ακούει, αυτό αν το καταλάβουνε ξεκινάμε σωστά».

Ετικέτες: 


2017