Γυναίκα

Όταν ο Τζίμης Πανούσης συνάντησε την Άννα Νταλάρα (pics)

Όταν ο Τζίμης Πανούσης συνάντησε την Άννα Νταλάρα (pics)
Η κόντρα Νταλάρα - Πανούση κρατάει 20 ολόκληρα χρόνια και όταν ο Τζίμης Πανούσης συνάντησε τη σύζυγο του Γιώργου Νταλάρα, Άννα τα πράγματα ήταν το λιγότερο άβολα.

Και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, το βλέμμα της Άννας Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση αν μη τι άλλο είναι "λαλίστατο".Όλα συνέβησαν όταν ο καλλιτέχνης στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λυσασμένη Γάτα» του Τένεσι Γουίλιαμς, αναγκάστηκε να καθίσει δίπλα στην Άννα Νταλάρα.

Τα βλέμματα άστραψαν, το ίδιο και τα φλας των φωτογράφων.

Η κόντρα Νταλάρα-Πανούση

Ήταν το μακρινό 1997 όταν ο Τζίμης Πανούσης στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον τραγουδιστή να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να σύρει στα δικαστήρια τον σατιρικό καλλιτέχνη. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές. Ο Πανούσης, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το δικό του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments