Αυτοδιοίκηση

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ
Δήμος Πατρέων: Οι ωφελούμενοι οι οποίοι έχουν δηλώσει ως σημείο διανομής/επιλογής εταίρου το ΚΟΔΗΠ θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων τους.

Κανονικά συνεχίζεται η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στo πλαίσιo του προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής – ΤΕΒΑ» και οι οποίοι έχουν δηλώσει ως σημείο διανομής το ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ.

Η διανομή γίνεται καθημερινά έως και τις 29 Νοέμβρη- για συγκεκριμένες ομάδες ωφελουμένων στους οποίους έχει αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό μήνυμα, στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου κατά τις ώρες 8.30 π.μ.– 14:00 μ.μ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα διανομής είναι το ακόλουθο:

-Την Δευτέρα 27/11/2017 θα παραλάβουν οι οικογένειες ενός (1) ατόμου με αρχικό επιθέτου από Λ έως και Μ.-Την Τρίτη 28/11/2017 θα παραλάβουν οι οικογένειες ενός (1) ατόμου με αρχικό επιθέτου από Ν έως και Σ.-Την Τετάρτη 29/11/2017 θα παραλάβουν οι οικογένειες ενός (1) ατόμου με αρχικό επιθέτου από Τ έως και Ω και όσες οικογένειες δεν προσήλθαν τις προηγούμενες ημέρες για σοβαρούς και αιτιολογημένους λόγους.

Τα προϊόντα θα είναι Μοσχάρι, Χοιρινό, Μήλα, Ακτινίδια, Πατάτες, Ζάχαρη, Φακές, Γάλα (για τριμελείς και άνω οικογένειες), Βρεφικές τροφές, βρεφικές πάνες Νο 3 & 4 και Καθαριστικό Γενικής Χρήσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments