Ελλάδα

Κεράτεα: Απόπειρα αρπαγής 11χρονης έξω από σχολείο

Κεράτεα: Απόπειρα αρπαγής 11χρονης έξω από σχολείο
Μυστήριο με την απόπειρα αρπαγής μίας 11χρονης από σχολείο στην Κερατέα.

Τρομοκρατημένοι είναι γονείς και μαθητές στην Κερατέα, μετά τη σοβαρή καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός μικρού κοριτσιού έξω από δημοτικό σχολείο της πόλης. 

Πρόκειται για μια υπόθεση αρπαγής ανήλικου κοριτσιού έξω από δημοτικό σχολείο της Κερατέας από δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα ράσα και τη μάσκα των Anonymous, που κυκλοφορούν άλλωστε ευρέως, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Star. 

Οι γονείς των μαθητών έχουν θορυβηθεί από το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαινοέρχονται μόνο στο σχολείο.

«Το κορίτσι καθόταν εδώ πέρα και σταματάει το αυτοκίνητο εδώ απ’ έξω, σ’ αυτό το μέρος. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο καθόλου, άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και του είπε ότι έχουμε εντολή από τη μαμά να σε πάμε στο σπίτι, έλα να σε πάμε στο σπίτι» είπε αποκλειστικά στο STAR αυτόπτης μάρτυρας.

Η απόπειρα αρπαγής έγινε μέρα μεσημέρι μόλις λίγα μέτρα από την πόρτα του σχολείου. Το παιδί, ένα 11χρονο κορίτσι καθόταν στην άκρη του δρόμου όταν το πλησίασε ο άγνωστος με το μαύρο αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο μαύρο το περιέγραψε και είχε σκούρα τζάμια, φιμέ τζάμια και δεν αναγνώρισε αυτόν που ήταν μέσα εκεί που την προσκάλεσε» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας. Για την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης μαθήτριας, ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία, αλλά και οι γονείς των παιδιών με επείγουσα ανακοίνωση του σχολείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments