Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Αποκαλυπτική δήλωση: »Έλεγε ψέματα η Τουρ»
Αποκαλυπτική δήλωση: »Έλεγε ψέματα η Τουρ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 15:43 20 Δεκεμβρίου 2017, 15:43

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε εν τέλει στην επόμενη φάση επικρατώντας στο »χρυσό» σετ της Τουρ, με τον κόουτς της ομάδας να δηλώνει τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

»Πρώτα από όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε στο χρυσό σετ. Σήμερα όπως όλοι ξέραμε ήταν κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι με βάση όσα συνέβησαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Όχι μόνο για την ομάδα τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά για το σύλλογο τα μέλη τον πρόεδρο γιατί εδώ και δυο εβδομάδες η Τουρ υποστήριζε και έλεγε ψέματα. 

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φέρνουμε αυτή την πρόκριση στον πρόεδρο, στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας γιατί ήταν αναπάντεχα τα όσα συνέβησαν εδώ και δυο εβδομάδες. Αγωνιστικά ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι.Σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού χάσαμε την προσοχή μας στο κομμάτι της τακτικής και τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν καλό ρυθμό. 

Ωστόσο πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ το μυαλό μας και είχαμε προετοιμαστεί ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν, με την ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε και με τους διαιτητές. Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και όλα αυτά για το οποία είχαμε συζητήσει ήρθαν στο χρυσό σετ. Το ελέξγαμε και πετύχαμε τον στόχο μας».

Ετικέτες: 


2017