Διεθνή

Σεξ, ψέματα και κασέτες: Όταν ο Μπιλ Κλίντον “δούλευε” όλη την Αμερική για τη Μόνικα Λεβίνσκι (vid)

Σεξ, ψέματα και κασέτες: Όταν ο Μπιλ Κλίντον “δούλευε” όλη την Αμερική για τη Μόνικα Λεβίνσκι (vid)
Ακριβώς 20 χρόνια πριν, στις 26 Ιανουαρίου 1998, ο Μπιλ Κλίντον ενώπιον όλη της Αμερικής (και του πλανήτη) ξεστομίζει ωμά ψέματα: "Δεν έχω καμία σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι". Ένα ψέμα που τον ακολουθεί ακόμα και σήμερα...

Στις 26 Ιανουαρίου του 1998, ο Μπιλ Κλίντον στήνεται μπροστά στην κάμερα και σε ζωντανή μετάδοση λέει ψέματα στον αμερικανικό λαό για τη σχέση του με τη νεαρή μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, που ακούει στο όνομα Μόνικα Λεβίνσκι!

«Δεν έχω σεξουαλικές επαφές με αυτή τη γυναίκα, τη δεσποινίδα Λεβίνσκι… Δεν υπάρχει σεξουαλική σχέση, ανάρμοστη σεξουαλική σχέση ή άλλου τύπου ανάρμοστη σχέση μαζί της».

Ακριβώς μία δεκαετία μετά, ο Μπιλ Κλίντον προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς, μιλώντας και πάλι για μια γυναίκα, τη γυναίκα του! Η Χίλαρι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη σύγχρονη αμερικανική πολιτική σκηνή, κατά τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι είναι από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των ΗΠΑ, ίσως γιατί περιλαμβάνει «σεξ, ψέματα και… κασέτες (ηχητικές)! Το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάθε σκάνδαλο! Σήμερα τα πράγματα μπορεί να έχουν εξελιχθεί και στη θέση των ταπεινών κασετών ήχου του ’98 να υπάρχουν τα DVD, ωστόσο η συνταγή είναι η ίδια! 

Η 24χρονη τότε Μόνικα Λεβίνσκι, τελειόφοιτος ψυχολογίας, δεν μπόρεσε να ψυχολογήσει σωστά την κατάσταση, να συνειδητοποιήσει πόσο βαθιά έμπλεκε και τι αντίκτυπο θα είχε στη ζωή της η «ανάρμοστη σχέση» της, όπως τη χαρακτήρισε ο παράνομος εραστής της και πρόεδρος τότε των ΗΠΑ.

Έτσι λοιπόν έμπλεξε σε μια ιστορία, για την οποία ακόμα και σήμερα πληρώνει… Η 44χρονη πλέον Μόνικα Λεβίνσκι ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου το 2006 τελείωσε το μάστερ της στην Κοινωνική Ψυχολογία στο London School of Economics. 

Η ρετσινιά της ερωμένης μπορεί να της χάρισε φήμη, αλλά δεν ήταν για καλό τελικά, όπως και η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της μετά τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του Κλίντον με τίτλο «Η ζωή μου», το 2004. Ο πρώην πρόεδρος έγραφε πως είχε αισθανθεί «αηδία» για τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

«Ο Κλίντον με κατέστρεψε στην προσπάθειά του να προστατεύσει την προεδρία του. Δεν περίμενα να αποκαλύψει λεπτομέρειες της σχέσης μας, γιατί είναι παντρεμένος και προσπαθεί να μείνει παντρεμένος. Πίστευα όμως ότι στο βιβλίο του θα άλλαζε τις ψεύτικες δηλώσεις που είχε κάνει για μένα με σκοπό να προστατεύσει τη θητεία του ως πρόεδρος. Η στρατηγική του για να νικήσει τον εισαγγελέα ήταν να με ταπεινώσει» είπε απογοητευμένη η Μόνικα Λεβίνσκι στη βρετανική «Daily Mail», όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κλίντον.

Από τη μέρα που διά στόματος του Αμερικανού προέδρου δόθηκε η πλήρης περιγραφή των ερωτικών περιπτύξεων του παράνομου ζευγαριού, η Μόνικα Λεβίνσκι έπαψε να ζει σαν απλός άνθρωπος. Για όλους ήταν η «φιλενάδα» του Κλίντον. Ολοι ήξεραν τόσα για την ερωτική ζωή της!

Εμβρόντητη η Αμερική και όχι μόνο είχε ακούσει τον Μπιλ Κλίντον να περιγράφει τις ακατάλληλες σκηνές στο Οβάλ Γραφείο, όπου με τη νεαρά εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια με πούρα και στοματικό έρωτα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και ο περίφημος «λεκές» στο μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι. Η showbiz έτρεξε να πάρει κομμάτι από την πίτα! Καλώς ή κακώς η Λεβίνσκι είχε γίνει διάσημη και αυτό είναι πάντα εκμεταλλεύσιμο!

Οι προτάσεις για εμφανίσεις έπεφταν βροχή. Το 2003 η Μόνικα παρουσίασε και το ριάλιτι σόου «Mr. Personality». Αλλά όλα αυτά αποδείχθηκαν ψυχοφθόρα και χωρίς διάρκεια για την άλλοτε μαθητευόμενη στα «μυστικά» του Λευκού Οίκου! Για λίγο καιρό έφτιαχνε και χειροποίητες τσάντες με την υπογραφή της αλλά και αυτή η επιχείρηση δεν τράβηξε!

Η 25χρονη τότε Μόνικα μετά το σκάνδαλο εξαφανίστηκε για πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και σιγά-σιγά άρχισε να εμφανίζεται πάλι. Από το 1999 μέχρι το 2004 διατηρούσε δικό της brand με τσάντες. Μετά συνεργάστηκε με το Vanity Fair όπου έγραψε ένα χαρακτηριστικό άρθρο με τίτλο «Ντροπή και σωτηρία» μιλώντας για τη ζωή της μετά το σκάνδαλο.

Σήμερα είναι μια 44χρονη γυναίκα που της αρέσει να βγαίνει με τις φίλες της και ακολουθεί μια ζεν καθημερινότητα, με καθημερινό διαλογισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments