Πολιτική

Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη Novartis: Ξεκινούν προανακριτική για να κουκουλώσουν

Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη Novartis: Ξεκινούν προανακριτική για να κουκουλώσουν
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε γραπτή δήλωσή του για τη Novartis τονίζει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «αποτελεί βόμβα μεγατόνων για το κυρίαρχο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα και μέγα σκάνδαλο.

«Ένα σάπιο, βουτηγμένο ως τον λαιμό στα εγκλήματα, μνημονιακό πολιτικό σύστημα, παίζει σήμερα στη Βουλή, εν μέσω οικονομικών ερειπίων και εθνικών υποχωρήσεων, μια κακοστημένη φαρσοκωμωδία σε βάρος του λαού και του τόπου με επίκεντρο την υπόθεση Novartis» αναφέρει, σε γραπτή δήλωσή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης, ανεξαρτήτως πώς και γιατί ήρθε στο προσκήνιο, η συγκεκριμένη υπόθεση «αποτελεί βόμβα μεγατόνων για το κυρίαρχο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα και μέγα σκάνδαλο, για το οποίο έχουν βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικά πρόσωπα από όλες τις μνημονιακές παρατάξεις».

«Η κυβέρνηση, όμως, έφερε στο προσκήνιο το σκάνδαλο Novartis, όχι για να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι πολιτικοί αλλά μόνο για να πολώσει, να αποπροσανατολίσει και να κερδοσκοπήσει πολιτικά, ενώ την ίδια ώρα παραγράφει και κουκουλώνει τα κακουργηματικά αδικήματα που όφειλε να εξετάσει η Βουλή» τονίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments