Ελλάδα

Ηλεία: Πλημμύρες και κατολισθήσεις καταστρέφουν περιουσίες (pics)

Ηλεία: Πλημμύρες και κατολισθήσεις καταστρέφουν περιουσίες (pics)
Η Ηλεία βρίσκεται αντιμέτωπη με καταστροφικές πλημμύρες. Γίνονται ενέργειες για να κηρυχθεί ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κακοκαιρία το τελευταίο 24ωρο δεν έχει τελειωμό για την νότια Ηλεία, αφού πλημμύρες έχουν πλήξει το μεγαλύτερο κομμάτι του νομού.

Εκτός από τις πλημμύρες, όμως, η κακοκαιρία προκάλεσε ντόμινο κατολισθήσεων, τόσο στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, όσο και στην επαρχιακή οδό Θολού-Νέας Φιγαλείας, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως, κ. Κόσσυφας, εξέφρασε την ανησυχία του για το Λέπρεο και πρόσθεσε ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες τα μηχανήματα του δήμου ξεκίνησαν τις παρεμβάσεις καθαρισμού του οδικού δικτύου.

”Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλο πρόβλημα, όμως είχαμε πολλές πλημμύρες στο Νιοχώρι και στον Κακόβατο, αλλά και κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο. Καθαρίσαμε τα γεφύρια και αποκαταστήσαμε την κυκλοφορία στον δρόμο Θολό-Νέα Φιγαλεία, όμως είμαστε έντονα προβληματισμένοι για το Λέπρεο και τον κίνδυνο νέας κατολίσθησης”, ανέφερε ο κ. Κόσσυφας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments