Αθλητισμός

Κόλπο αλά… Αραούχο ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Κόλπο αλά… Αραούχο ετοιμάζει ο Ολυμπιακός
Η κίνηση που θα κάνει ο Μαρινάκης.

Το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς παραμένει στον αέρα και σε καμία περίπτωση η παραμονή του στον Ολυμπιακό δεν είναι σίγουρη. Το αντίθετο μάλιστα.

Εάν τελικά οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την αγορά του, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ρήτρα, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι η Έβερτον θα ζητήσει λιγότερα χρήματα από αυτά που έγραφαν οι Άγγλοι πως έχουν συμφωνηθεί, δηλαδή ένα ποσό που φθάνει και ίσως ξεπερνάει τα 5.6 εκατομμύρια ευρώ!

Γι’ αυτό λοιπόν, με τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς παραμένει στον αέρα και σε καμία περίπτωση η παραμονή του στον Ολυμπιακό δεν είναι σίγουρη. Το αντίθετο μάλιστα. Όπως είναι η κατάσταση τώρα και με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στους Πειραιώτες προσεχώς, ο Βέλγος στη χειρότερη περίπτωση αποχαιρετά το αγαπημένο του Λιμάνι με το που τελειώσει το πρωτάθλημα, στην καλύτερη θα γίνει ο… Αραούχο των Ερυθρολεύκων!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μεταγραφή του θα τραβήξει και πάλι καιρό, θα γίνει σήριαλ και εφόσον ο Ολυμπιακός επιμείνει και η Έβερτον δεν βρει τα χρήματα που ζητάει από αλλού, τότε ο Μιραλάς θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη του καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments