Οικονομία

Παπαδημούλης: Πρέπει να εξασφαλίσουμε βιώσιμη ανάπτυξη

Παπαδημούλης: Πρέπει να εξασφαλίσουμε βιώσιμη ανάπτυξη
«Η κυβέρνηση Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν την Ελλάδα από τα μνημόνια που την έβαλαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όχι για να αρχίσουμε να μοιράζουμε λεφτά» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.

Για τη μετά το μνημόνιο εποχή πρέπει «να εξασφαλίσουμε βιώσιμη ανάπτυξη, να παράγουμε περισσότερο πλούτο και να τον μοιράζουμε δικαιότερα» τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή στην εφημερίδα Αυγή.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν την Ελλάδα από τα μνημόνια που την έβαλαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όχι για να αρχίσουμε να μοιράζουμε λεφτά» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι πρέπει «να συνεχίσουμε με ένα πρόγραμμα γεμάτο μεταρρυθμιστικές τομές, καταπολεμώντας όλες εκείνες τις παθογένειες οι οποίες έφεραν τη χρεοκοπία και τα μνημόνια».

Υπογράμμισε δε, ότι «έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και είναι το στοίχημα με το οποίο νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχεις όλες τις δυνατότητες να ξανακερδίσει τις εκλογές το 2019».

Εξάλλου, για την αύξηση του προϋπολογισμού με το Brexit, ο ευρωβουλευτής είπε ότι δεν πρέπει να κινδυνεύσουν πολιτικές συνοχής και υπογράμμισε ότι πρέπει να συμβάλουν περισσότερο οι πλούσιες χώρες του βορρά.

Επίσης, τάχθηκε «φανατικά υπέρ» του θεσμού του Spitzenkandidat, τονίζοντας ότι όσοι τον «πυροβολούν είναι ουσιαστικά αντίπαλοι της ιδέας μιας πολιτικά ενωμένης και δημοκρατικής Ευρώπης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments