Τεχνολογία

Apple: Φθηνότερος ο διάδοχος του iPhone X

Apple: Φθηνότερος ο διάδοχος του iPhone X
H Apple θα μειώσει το κόστος παραγωγής.

Φθηνότερος θα είναι ο διάδοχος του iPhone X καθώς η Apple περιορίζει το κόστος παραγωγής. Το iPhone X, το οποίο παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017, κοστίζει στην Apple, σύμφωνα με τους υπολογισμούς αναλυτών γύρω στα 400 δολάρια.

Ακριβότερα τμήματα του εξοπλισμού του θεωρούνται η OLED οθόνη των 5,8 ιντσών και η TrueDepth κάμερα στις ικανότητες της οποίας βασίζονται οι λειτουργίες Face ID και Animoji. Ωστόσο, η επόμενη έκδοση της συσκευής παρόλο που θα διαθέτει και αυτή OLED οθόνη θα έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή καθώς μειώνεται τόσο η αξία του υλικού όσο και το κόστος συναρμολόγησης.

Φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα παρουσιάσει το 2018 συνολικά τρεις συσκευές iPhone και συγκεκριμένα τον διάδοχο του iPhone X, ένα iPhone με οθόνη LCD διαγωνίου 6,1 ιντσών και ένα μεγεθυμένο iPhone X με οθόνη OLED διαγωνίου 6,45 ιντσών.

Να γίνει γνωστό, ότι σύμφωνα με την ανάλυση που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα DigiTimes το επόμενο iPhone X ενδέχεται να είναι φθηνότερο τόσο σε σχέση με τον προκάτοχό του όσο και σε σχέση με το υποδεέστερο τεχνολογικά iPhone με την LCD οθόνη των 6,1 ιντσών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments