Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Πλατέλλας: »Αναγεννήθηκα στον Άρη»
Πλατέλλας: »Αναγεννήθηκα στον Άρη» | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Μαρτίου 2018, 16:04 25 Μαρτίου 2018, 16:04

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε για τον Άρη ο Βαγγέλης Πλατέλλας:

Για τον Άρη: «Είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη Football League. Ξέραμε από την αρχή αυτό που θέλαμε να κάνουμε και τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος αήττητοι. Η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν ήταν ρίσκο να πάει στην Football League: «Μερικές φορές για να κάνεις δύο βήματα μπροστά, χρειάζεται να κάνεις ένα πίσω. Δεν το σκέφτηκα πολύ να πάω. Ήθελα να κάνω ένα comeback και να ξεκινήσω την καριέρα μου πάλι από την αρχή. Με έχει βοηθήσει η ομάδα, αλλά και ο κόσμος που με στηρίζει. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει ψυχολογία, διότι αυτό του δίνει δύναμη».


Για την πρόταση που είχε από το Ισραήλ το καλοκαίρι: «Υπήρχε μία πρόταση. Το συζητήσαμε, αλλά ήθελα να μείνω στην Ελλάδα και να ξαναγεννηθώ».


Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο μαζί με τον Άρη: «Καλές ομάδες είναι η Δόξα Δράμας, η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι εμείς και ο ΟΦΗ, δύο ιστορικές ομάδες, θα πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου».

Για το συμβόλαιό του και αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν: «Σίγουρα αυτή είναι η πρόθεσή μου. Σημαντικό είναι να με στηρίξει η ομάδα. Έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσει το θέμα και να είναι όλα καλά».

Για τα λάθη που έχει κάνει: «Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι θα θέλαμε να είμαστε κάπου αλλού κάποιες στιγμές, αλλά δεν είμαστε. Έτσι τα φέρνει η ζωή. Το σημαντικό είναι να μπορείς να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, ειδικά αν αγαπάς κάτι πραγματικά. Σίγουρα κάποιες στιγμές θα μπορούσα να έχω σταματήσει, αλλά η θέλησή μου δε με άφησε. Είχα βοήθεια και από την οικογένειά μου. Ειδικά όταν ήρθα από την Κω, υπήρχαν δύσκολες στιγμές».

Ετικέτες: 


2018