Αυτοδιοίκηση

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό
O σύλλογος Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός» θα πραγματοποιήσει Πασχαλινό Bazaar στο χώρο του Ιδρύματος.

Σας περιμένουμε στο Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος Γ.& Αικ. Χατζηκώνστα που διοργανώνει με τη βοήθεια των Εθελοντών του για την ενίσχυση των εξόδων διαβίωσης των παιδιών.

Θα βρείτε πολλές και πρωτότυπες δημιουργίες, παιχνίδια, βιβλία, χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά είδη για να δωρίσετε και να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

– 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου (Σαββατοκύριακο) στο ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ / 10:00πμ – 18:00μμ. (Λ.Κηφισίας 374, Χαλάνδρι –απέναντι του Golden Hall, δίπλα στο ξενοδοχελιο CIVITEL)και– 26 Μαρτίου – 5 Απριλίου στο GOLDEN HALL –ισόγειο/ 10:00πμ – 21:00μμ

Το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – το πιο παλιό Ίδρυμα παιδικής προστασίας στην Ελλάδα – εδώ και 160 χρόνια στηρίζει παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, περίθαλψη, ανατροφή και εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" απενεργοποιεί το Amber Alert για τον μικρό ΘανάσηΧαμόγελο του Παιδιού: Ο σχολικός εκφοβισμός δεν υπάρχει μόνο μέσα στη σχολική κοινότηταΧαμόγελο του Παιδιού: Συλλήψεις 5 ατόμων μετά τον θάνατο του αγοριούΜοναδικές πασχαλινές λαμπάδες από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "η Χαρά"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments