Μedia

H Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την απόκτηση της Πήγασος από τον Ιβάν Σαββίδη

H Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την απόκτηση της Πήγασος από τον Ιβάν Σαββίδη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση της Πήγασος από τον Ιβάν Σαββίδη.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου της εταιρίας DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD επί εμπορικών σημάτων της εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΘΝΟΣ, Ε. ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω συγκέντρωση, παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν. 3959/2011 και του άρθρου 3 του Ν. 3592/2007, ωστόσο, υπολείπεται σημαντικά των κατωφλίων του άρθρου 3 παρ. 3 του Ν. 3592/2007, ήτοι του 35% σε καθεμία από τις επιμέρους αγορές της τηλεόρασης και των εφημερίδων και του 32% στο σύνολο των δύο αυτών αγορών μαζί, οπότε η DIMERA MEDIA δεν θα αποκτήσει από την προκείμενη συναλλαγή δεσπόζουσα θέση στις επιμέρους ως άνω αγορές ΜΜΕ και, ως εκ τούτου, δεν αναμένεται να προκληθεί συγκέντρωση ελέγχου σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών – Η καμπάνα για τον Σαββίδη

Ενημέρωσε την αστυνομία ο Σαββίδης

Το Bloomberg "καλωσορίζει" τον Σαββίδη στο club των δισεκατομμυριούχων

Κίνηση έκπληξη από τον Σαββίδη

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.