Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 79-68: Η άμυνα έδειξε τον δρόμο

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 79-68: Η άμυνα έδειξε τον δρόμο
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 79-68: Οι Λιθουανοί έβαλαν εκ νέου δύσκολα (για 30') στον Ολυμπιακό, ωστόσο το ''τρίποντο'' ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο αλλά και η εξαιρετική άμυνα των ''ερυθρολεύκων'' (χωρίς πόντο για πέντε λεπτά η Ζαλγκίρις) καθάρισαν την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Σφαιρόπουλου που ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Κορυφαίος ο Τζαμέλ ΜακΛιν με 19 πόντους.

Ολυμπιακός Ζαλγκίρις 79-68: Σε ένα κλειστό ματς για τρία δεκάλεπτα, ο Ολυμπιακός βρήκε μεγάλα σουτ από τους Έλληνες παίκτες του και καάφερε να τρέξει ένα υπερπολύτιμο 9-0 σερί, ενώ στην άμυνα διατήρησε τη Ζαλγκίρις χωρίς πόντο για πέντε λεπτά. 

Αυτά ήταν τα δύο στοιχεία που έκριναν το Game 2 του ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει τη σειρά και να πάει στο Κάουνας με σκοπό να ”σπάσει” την έδρα των Λιθουανών έστω σε ένα από τα δύο επικείμενα ματς. Το 54-54 του τρίτου δεκαλέπτου έγινε 61-54 μέσα σε λίγα λεπτά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση για τον Ολυμπιακό που βρήκε λύσεις μέσω της άμυνάς του αλλά και της συνεισφοράς του Τζαμέλ ΜακΛίν. 

Ο Αμερικανός σημείωσε 21 πόντους και με αρωγό τον Σπανούλη (17π) πήραν από το ”χεράκι” τους συμπαίκτες του στον δρόμο για την ισοφάριση. Η Ζαλγκίρις είχε για ακόμη μια βραδιά ”καυτό” τον Ντέιβις (20π), ωστόσο οι υπόλοιποι έμειναν στα χαμηλά καθώς τους αναχαίτισε η άμυνα του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 41-32, 54-54, 79-68

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments