Ζώδια

Πλούτωνας ανάδρομος από 22/4 έως 1/10/2018

Πλούτωνας ανάδρομος από 22/4 έως 1/10/2018
Η αναδρομή του Πλούτωνα .

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 22 Απριλίου στην 22η μοίρα (21ο17’) του Αιγόκερω και επιστρέφει στην ευθύδρομη πορεία του την 1η Οκτωβρίου, όταν θα έχει αγγίξει την 19η μοίρα (18ο45’) του ζωδίου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στα θέματα που σημειοδοτεί ο Πλούτωνας στον ατομικό μας χάρτη από διακυβέρνηση ή οικοθεσία. Η αναδρόμηση του Πλούτωνα εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η αναθεώρηση των ριζικών αλλαγών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα είναι αναγκαία και επιβάλλεται ώστε να μπορέσουμε να ωφεληθούμε και να επεκταθούμε οικονομικά μέσα από επιχειρηματικές δράσεις και μεγαλόπνοα σχέδια. 

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους από 9-13/1, από 8-12/4, από 11-15/7 και από 11-15/10, όπως και όσους έχουν πλανήτη ή σημείο από την 18η έως την 22η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά η αναδρομή θα επηρεάσει τους γεννημένους από 29/5-2/6 και από 1-5/12 και όσους έχουν πλανήτες ή σημεία από την 8η έως την 12η μοίρα των Διδύμων ή του Τοξότη. 

Αναγνώρισε τους ψυχαναγκασμούς σου 

Οι αναδρομές του Πλούτωνα, όπως και γενικότερα των εξωκρόνιων πλανητών, δεν επηρεάζουν τόσο εμφατικά τις ζωές μας, όπως αυτές των εσωτερικών και ανώτερων πλανητών. Η αναδρομή του Πλούτωνα σηματοδοτεί μια περίοδο αναλογισμού και ενατένισης σε σχέση με την δύναμη, την εξουσία, και με την ανάγκη να έχουμε και να διατηρούμε τον έλεγχο στην ζωή μας. Είναι η περίοδος που μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας και να απελευθερωθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που ασκούν έλεγχο πάνω μας και προσπαθούν να μας κρατήσουν δεσμευμένους. Δεν είναι η στιγμή για παιχνίδια εξουσίας, αντιθέτως είναι η στιγμή για να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ανάγκη και να την εξαλείψουμε. Τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν να εντοπίσουμε ακριβώς ποιες είναι αυτές οι συνήθειες και οι ψυχαναγκαστικές μας παρορμήσεις, οι εθισμοί και οι προκαταλήψεις μας που χρειάζεται να εξαλειφθούν. 

Στον χάρτη που καταστρώνεται για την αναδρομή του πλανήτη παρατηρούμε την σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα, καθώς και το εξάγωνο του Δία. Η σύνοδος του Άρη δημιουργεί τεράστια ποσά ενέργειας που μεταφράζονται σε φιλοδοξία, σεξουαλική ορμή και ατομική δύναμη. Είναι μια περίοδος που μπορούμε να εργαστούμε ανεξάρτητα και ατομικά πάνω σε κάτι που μας ,ας παθιάζει και μας δίνει δύναμη και μπορούμε να έχουμε την δύναμη και την αντοχή που χρειάζονται για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Η δημιουργικότητα είναι έντονη και μπορούμε να πετύχουμε να φέρουμε μια σημαντική αλλαγή στην ζωή μας και να μεταμορφωθούμε ριζικά. Το εξάγωνο του Δία δίνει την ευκαιρία να έχουμε θετικές αλλαγές και επιτυχία. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε και να ‘’σπρώξουμε’’ την αλλαγή βεβιασμένα. Η εσωτερική μας δύναμη αυξάνεται και δεν αντιδρούμε σπασμωδικά. Η βαθιά μας ανάγκη να φέρουμε την αλλαγή σε μια πτυχή της ζωής μας θα φέρει μπροστά μας καθόλου τυχαία και εντελώς συντονισμένα την κατάλληλη ευκαιρία για να το πετύχουμε. 

Έχεις την δύναμη 

Η περίοδος είναι ιδανική για να αντιμετωπίσουμε ευθέως και δυναμικά τα θέματα του ελέγχου και την ανάγκη μας για εξουσιαστική δύναμη. Αν έχουμε υποστεί τον έλεγχο, την κατάχρηση εξουσίας και αν κάποιοι έχουν προσπαθήσει να κυριαρχήσουν επάνω μας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε και για να σταθούμε με αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιώντας την ισχυρή μας θέληση, το αγωνιστικό μας πνεύμα και την αποφασιστικότητά μας μπορούμε να ξεπεράσουμε αντιξοότητες, εθισμούς και αρρώστιες. Η δύναμη του μυαλού μας μπορεί να μεταμορφώσει μια προσωπική κρίση σε επιτυχία.

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments