Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Τζάλμα Κάμπος
ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Τζάλμα Κάμπος | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Με ορίζοντα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μόνο δουλεύει ο ΠΑΟΚ που θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, άλλωστε, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο κι αυτό είναι της Λεωφόρου.

Την Τετάρτη (25.04) η προπόνηση αφορούσε τη φυσική κατάσταση και την αντοχή μέσα από παιχνίδια με μπάλα πέντε εναντίον πέντε, την πίεση του αντιπάλου, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ πρόκειται να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Από τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Κυριακής.

Ο Στέλιος Μαλεζάς κι ο Τιμπό Μουλέν έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ενώ ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε ειδικό εξατομικευμένο πρόγραμμα πριν ενσωματωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Την Πέμπτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ετικέτες: 


2018