Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / »Δεν με άφησαν να εξετάσω τον Γκαρσία»
»Δεν με άφησαν να εξετάσω τον Γκαρσία» | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Απριλίου 2018, 13:54 28 Απριλίου 2018, 13:54

Συνέντευξη στον Arena FM παραχώρησε ο γιατρός του πολύκροτου ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Γιάννης Ουσαντζόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν του επετράπη να εξετάσει τον τότε τεχνικό των »ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουσαντζόγλου:

Για την εξέταση του προπονητή του Ολυμπιακού: “Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, διαπίστωσα ως γιατρός του αγώνα ότι δίπλα από την έξοδο των αποδυτηρίων, υπάρχει κινητικότητα και ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέτρεξαν σε βοήθεια του προπονητή τους, του κ. Γκαρθία. Λόγω ιδιότητας κατευθύνθηκα εκεί και μου αναφέρθηκε ότι κάτι τον χτύπησε. Πήγα για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες , σύμφωνα με την ιδιότητα μου. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι ο προπονητής ήταν όρθιος και κοντά του ήταν ο γιατρός του Ολυμπιακού και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας, που προσπάθησαν να τον κατευθύνουν στα αποδυτήρια.

Δεν με άφησαν να τον προσεγγίσω και να τον εξετάσω εκείνη την στιγμή. Μου είπαν ότι πρέπει να κατέβει στα αποδυτήρια. Ήμουν δίπλα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τα αποδυτήρια. Κατευθύνθηκα και εγώ μαζί του. Τους πρότεινα να τον φέρουν στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, που έχει περάσει από επιθεωρήσεις και ευρωπαϊκών αγώνων. Μπήκαν στα αποδυτήρια και δεν με άφησαν να τον εξετάσω. Πέρασαν 15 λεπτά και μετά με την παρουσία του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα μπήκαμε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού”.

Για το αν φορούσε ρούχα με διακριτικά του ΠΑΟΚ: “Φορούσα ένα μπουφάν, που μου το είχε δώσει ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, γιατί να θυμάστε ο καιρός δεν ήταν καλός και έπρεπε να προστατευτώ από το κρύο. Το μπουφάν είχε αποτυπωμένο το σήμα του ΠΑΟΚ”.

Ετικέτες: 


2018