Αθλητισμός

«Φάουλ» του Παναθηναϊκού με Δώνη – «Τινάζεται» η συμφωνία;

«Φάουλ» του Παναθηναϊκού με Δώνη – «Τινάζεται» η συμφωνία;
Έντονο παρασκήνιο μετά τη συνάντηση του ατζέντη του Δώνη με τον Νταμπίζα.

Η είδηση «έσκασε» νωρίς το μεσημέρι και αφορούσε το ραντεβού που έγινε μεταξύ του ατζέντη του Δώνη και του Νταμπίζα. Αύριο θα έρθει και ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής στην Αθήνα προκειμένου κι εκείνος να έχει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ώστε να μπει το θέμα στην τελική ευθεία. Και αν προκύψει οριστική συμφωνία, τότε να πέσουν και οι υπογραφές.

Θα γίνει ωστόσο κάτι τέτοιο; Οι πιθανότητες είναι υπέρ της οριστικής συμφωνίας, αλλά στον Παναθηναϊκό έκαναν ένα… φάουλ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Έσπευσαν να διαρρεύσουν πως είναι μια ανάσα από το να δώσουν οριστικά τα χέρια με τον Δώνη, τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε.

Από το περιβάλλον του Δώνη, μάλιστα, βγαίνει ότι ακόμα υπάρχει δρόμος και όσον αφορά το οικονομικό, αλλά κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Δώνης θέλει ένα χρόνο, ο Νταμπίζας προτείνει δύο ή τρία. Κι εκεί πρέπει να κάνει κατ’ ιδίαν συζητήσεις ο Δώνης με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Το αν αυτό θα σταθεί η αφορμή για να τιναχτεί στον αέρα η καταρχήν συμφωνία, θα φανεί άμεσα. Ουσιαστικά αύριο, όταν και θα υπάρξει το νέο και καθοριστικό πλέον ραντεβού και θα μάθουμε αν ο Παναθηναϊκός θα μπει στην εποχή Δώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη κόντρα: Ο Δώνης τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος τον… στέλνει στον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments