Video

Τηλεοπτική “σφαγή” Άδωνι Γεωργιάδη με Μπγιάλα για τον 17χρονο (vid)

Τηλεοπτική “σφαγή” Άδωνι Γεωργιάδη με Μπγιάλα για τον 17χρονο (vid)
H προσπάθεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ειρωνευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη.

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο στούντιο του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μπγιάλα και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή για να ανάψουν τα αίματα ήταν το γεγονός πως στην προσπάθειά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να στηλιτεύσει τα όσα είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον 17χρονο που δεν θα τον ενδιαφέρει το τι έγινε το 1963, “έπεσε” σε μέγα ολίσθημα.

Ο κ. Μπγιάλας είπε χαρακτηριστικά: “τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο, σήμερα ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας. Νομίζω είναι κατανοητό το υπονοούμενο”.

Η ατυχής αυτή φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησε να ειρωνευτεί τον κ. Μητσοτάκη, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε έξαλλη κατάσταση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έλεγε: “Ο Μητσοτάκης έχει νεκρό στην οικογένειά του από τον Κουφοντίνα. Τι άνθρωποι είναι αυτοί;”.

Ωστόσο, ο κ. Μπγιάλας προσπάθησε να υπεραμυνθεί της φράσης του λέγοντας πως γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο η δολοφονία Μπακογιάννη και όχι η δολοφονία Λαμπράκη, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο στούντιο του ΣΚΑΙ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της κυβέρνησης υποκριτές και σημείωσε χαρακτηριστικά: “Το αίμα της οικογενείας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε ο κ. Μπγιάλας. Τέτοιοι υποκριτές είστε”.

Δείτε το βίντεο με τον τηλεοπτικό καυγά στον ΣΚΑΙ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments