Αθλητισμός

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη – Ποιοι τελειώνουν, τι θέλει ο Ερέρα – Δώρο από Καρυπίδη

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη – Ποιοι τελειώνουν, τι θέλει ο Ερέρα – Δώρο από Καρυπίδη
Έρχεται ο Ερέρα και διευθετεί τα θέμα του Άρη.

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου που αρχίζει σήμερα, αναμένεται και αρκετά “γεμάτη” για τον Άρη. Με επίκεντρο την άφιξη του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός επιστρέφει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και παράλληλα για να “τρέξει” τις εξελίξεις όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ.

Ο Καταλανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει για κάποιες από τις πρώτες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ, μαζί φυσικά και με το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και κυρώς τις αποφάσεις του για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου.

Στον Άρη αναμένεται να υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη. Ο Ερέρα έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και έρχεται με σκοπό να διαμορφώσει το ρόστερ που εκείνος επιθυμεί, χωρίς να κάνει… εκπτώσεις.

Άλλωστε, ο Ισπανός προπονητής έχει τη στήριξη του Καρυπίδη. Ο μεγαλομέτοχος έχει υποσχεθεί στον Ισπανό ότι θα κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα διεκδικήσει έως και την ευρωπαϊκή της έξοδο. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και το… δώρο που ετοιμάζεται να του κάνει. Μεταγραφικό βεβαίως βεβαίως. Λεπτομέρειες προσεχώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «Μασία» μετακομίζει Θεσσαλονίκη – Θέλει «Μπουσκέτς» ο Άρης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments