Αθλητισμός

Οργιάζουν οι φήμες: “Τράμπα” Γκάουντλοκ με Τζέιμς;

Οργιάζουν οι φήμες: “Τράμπα” Γκάουντλοκ με Τζέιμς;
Τι γίνεται με Τζέιμς, Γκάουντλοκ, Παναθηναϊκό και Αρμάνι;

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Παναθηναϊκό με θριαμβευτικό τρόπο. Οι “πράσινοι” πήραν ακόμα μία κούπα με τον Μάικ Τζέιμς να είναι πρωταγωνιστής, όπως συνέβη και στους περσινούς τελικούς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν καθοριστικός στον χθεσινό πέμπτο τελικό της σειράς και φυσικά όλοι πλέον ασχολούνται με το μέλλον του. Θα μείνει στον Παναθηναϊκό; Θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που τελειώνει; Ποιες ομάδες τον θέλουν και τι θέλει ο ίδιος;

Η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Τζέιμς. Οι Ιταλοί θέλουν να τον προσθέσουν στην περιφερειακή τους γραμμή και να τον χρίσουν ηγέτη. Τον ήθελαν και πέρσι, τον θέλουν και φέτος. Και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Άντριου Γκάουντλοκ να αποχωρεί από την Αρμάνι προκειμένου να… ανοίξει ο δρόμος για τον Τζέιμς. Το… πολυβόλο και MVP των φετινών ιταλικών τελικών ναι μεν ήθελε να μείνει στην Αρμάνι, αλλά σύμφωνα με το Sportando, η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει τον option ανανέωσης που είναι στην μεριά της μέχρι της 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιταλική ομάδα θέλει να πορευτεί στην περιφέρειά της με Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάικ Τζέιμς, Κέρτις Τζέρελς και Αντρέα Τσιντσιαρίνι. Αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών εντός της εβδομάδας.

Μάλιστα, στην Ιταλία το… τραβάνε το θέμα. Και κάποιες πηγές αναφέρουν πως ίσως να υπάρξει ακόμα και… τράμπα μεταξύ Τζέιμς και Γκάουντλοκ. Να πάει δηλαδή ο Τζέιμς στην Αρμάνι και να έρθει ο Γκάουντλοκ στον Παναθηναϊκό, ως αντί – Τζέιμς. Σενάριο φυσικά που τούτη την ώρα είναι αρκετά τραβηγμένο. Στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, θέλουν πρώτα να δουν τι θα κάνουν με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια να αποφασίσουν πως θα πορευτούν στον μεταγραφικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωταθλητής Ελλάδας ξανά ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments