Πολιτική

Αιφνιδιαστικά στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος – Θα κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο

Αιφνιδιαστικά στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος – Θα κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο
Μετά τον αναβρασμό στους Ανεξάρτητους Έλληνες για το Σκοπιανό ο Πάνος Καμμένος θα προβεί σε δηλώσεις.

Σε μία σπάνια κίνηση για τα δεδομένα του Πάνου Καμμένου θα προχωρήσει ο ίδιος από το περιστύλιο της Βουλής, αφού έγινε γνωστό πως αιφνιδιαστικά αποφάσισε να κάνει δηλώσεις.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει συναγερμό στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως στην κυβέρνηση, αφού ο Πάνος Καμμένος δεν συνηθίζει τέτοιου είδους κινήσεις.

Προφανώς, οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου θα σχετίζονται άμεσα με τη συμφωνία για το “Βόρεια Μακεδονία”, με την οποία δηλώνει πως διαφωνεί και δεν τη στηρίζει, αλλά εξακολουθεί και παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Φυσικά, ο Πάνος Καμμένος έχει θορυβηθεί και από την αναταραχή που επικρατεί και στο εσωτερικό του κόμματος, με κορυφαία και πρωτοκλασάτα στελέχη να αποχωρούν, όπως ο Δημήτρης Καμμένος και η εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου, ενώ και στην επαρχία επικρατεί μία χαοτική κατάσταση με πολλά στελέχη να αποχωρούν.

Αν και ουδείς γνωρίζει ακόμα τι δηλώσεις θα κάνει ο Πάνος Καμμένος θεωρείται απίθανο να πει κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο για την κυβερνητική συνοχή.

Πριν από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Φυσικά σε αυτό το κλίμα ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ είχε επιβεβαιώσει τα όσα είχε καταγγείλει ο Δημήτρης Καμμένος, δηλαδή ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεχθεί τη συμφωνία για το Σκοπιανό θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα που σχετίζονται με το χρέος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments